daen

Året der gik

Endnu et år lakker mod enden, og det har været et travlt ét af slagsen for DBK. Opdateringen af SINE har krævet mange ressourcer. Vores stab af dygtige medarbejdere har arbejdet på højtryk for at få styr på alle de tekniske og praktiske detaljer både før, under og efter gennemførelsen.
Hos DBK har vi en række engagerede medarbejdere, der ikke kun formår at drage nytte af deres viden inden for firmaets egne vægge, men som jævnligt rejser ud over landets grænser for at hjælpe kollegaer i udlandet med deres daglige udfordringer. Det gør vi, fordi vi har en bred viden og erfaring, som kan komme andre til gode. En erfaring vi har opnået ved at bygge og drive et velfungerende og sikkert beredskabsnetværk til gavn for alle dem, der passer på os døgnet rundt 365 dage om året.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for et godt 2016 til alle vores brugere, kunder og samarbejdspartnere. I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår!
Klavs Berthelsen
Administrerende direktør